Winkelwagen (0)

Baars CNC Techniek

"het gereedschap voor uw CNC machine"

Advies en training van uw aangekochte machine

Waarmee kan Baars CNC Techniek u helpen?

 

U bent op zoek naar een CNC gestuurde machine voor uw hobby, bedrijf cq organisatie? Maar u twijfelt aan wat nu juiste machine is, of de juiste configuratie is, of uberhaüpt wat er mogelijk is?

Wij kunnen u, uit ervaring, u adviseren, zoals ht kiezen van het meest geschikte besturingsysteem, vacuüm advies, freesmotor keuze,de configuratie/samenstelling van de machine zelf ect.

 

 

U weet wat u wilt hebben, ..

 

Als het voor u bekend is wat de meest ideale configuratie is, voor uw organisatie, kunt u met dit advies naar een machine leverancier. Maar ook dit kunnen wij voor u doen, door de ervaring met diverse machine leveranciers weten kennen we hun betrouwbaarheid en werkwijze. Wij kunnen de wensen voor bekend maken en de eventuele vragen voor uw beantwoorden moet dit te inhoudelijk zijn (technisch). Aansluiten zullen wij van deze fabrikanten offertes krijgen welke we met u bespreken.

 

 

.. en dan?

 

Aansluitend is het de keuze van u; of u gaat akkoord, dan kunt de aankoop verder zelf afronden met de fabriek, of u wilt meer informatie, uitleg, dan zullen we hierin blijven supporten, of u wijst het af.

Een ander mogelijkheid is dat we alles voor u verzorgen, u kiest een machine (welke we samen hebben smaengesteld/geconfigureert), waar na wij alles verder verzorgen, de voordeligste aankopen tot en met de installatie en inbedrijfstelling.

 

 

Wat kost het advies van Baars CNC Techniek?

 

Wij vragen hier tussen de €100,- en de €175,- voor, afhankelijk van de configuratie. Mocht u de machine geleverd krijgen (welke u met behulp van ons advies/inbreng heeft gekocht) en aansluitend hulp nodig heeft met de inbedrijfstelling, dan krijgt u 15% koring op het uurloon.

 

 

Heeft het voordeel om de hulp/advies van Baars CNC Techniek te gebruiken?

 

Ja zeker, wij kennen de fabrikanten en hun toegpaste materialen, mocht er service nodig zijn, dan hebben wij (indien nodig) de juiste materialen of weten wat er nodig is om u weer snel te kunnen helpen.

Ook kennen wij  de machine zo goed dat we eventueel wijzigingen erop kunnen aanbrengen.

 

 

Inbedrijfstellen:

 

U heeft zelf, of via ons, een semi / professionele houtbewerking machine gekocht, welke inbedrijfgesteld dient te worden, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen met diverse besturingsystemen oa: Syntec, DSP-systemen, Mach3 ec. overweg, ivm de ervaringen en de juiste gereedschappen hiervoor.Aansluitend van de inbedrijfstelling, geven wij uitleg van de werking van de machine.

 

 

Training:

 

Niet alleen inbedrijfstelling van deze besturingssystem doen we, maar ook uitleg/training. Dit doen we alleen op locatie omdat daar ook de te bedienen machine staat. Advies is wel om dit met minimaal 2 personen te volgen omdat het wel eens veel informatie kan zijn, welke, deels, vergeten wordt.

Bij het volgen van training, is aansluitend telefonische of desnoods met behulp van teamviewer aanvullende support te geven.

 

 

CAM/CAD:

 

De machine kan niet werken zonder een freesbestand, welke gegeneerd wordt uit een CAM-programma. Heeft u een CAD/CAM programma waarbij een post proccessor wijziging nodig is, voor uw aangekochte machine, adaarbij kunnen wij u pook helpen. Of een CAD/CAM programma verstrekken welke we volledig u in kunnen opleiden.